![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Konum: İstanbul
Mesajlar: 28
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 45094
İtibar Gücü: 1981
Rep Puanı : 70010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Malzemeler: (8 kişilik)
renkli şekerler 50 ml. çilek suyu 500 gram çilek 1 paket çilekli puding 500 ml. süt 1 paket 3 katlı kakaolu pastaban Hazırlanışı: • Kakaolu pastabanın katlarını çilek suyu ile ıslatın. Çileklerin 10 - 12 tanesini süslemek için ayırıp kalanının saplarını ayıklayın. Büyüklüklerine göre ikiye kesin. • Çilekli pudingi 500 ml. süt ile koyu bir kıvamda hazırlayın. Servis tabağına birinci katı koyun. Üzerine pudingi sürün. Kesilmiş çilekleri dizin. İkinci katıda aynı şekilde tamamlayıp, son katı da kapatıp ayırdığınız çilek ve şekerlerle süsleyin. :yes: |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|