![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3337
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ![]() I. Benim sabah keyfim yeni açmy? bir gülü insanlaryn gülücüklerine yerle?tirmektir. II. Sana karly bir günde geleyim saçymyn beyazly?y ve paltomun yslakly?yyla ü?üyen dudaklarymy ysyt, tenimi kurula uzun bir ?arkyda susalym farkynda olmadan sobanyn çytyrtylaryna dalalym sana küçük törenlerimizde ?arki söyleyeyim içki içelim güne?le ba?ba?a saçlaryna dokunan tara?yn hy?yrtysyny dinleyeyim gözlerinin titre?imini yansytsyn aynalar bir gece ?elalesi gibi damarlaryma akyp yankylan yüre?imde. III. Sana ya?murlu bir günde geleyim parkta yslanalym birlikte gürültüler topra?yn kokusunda erisin kentin görüntüsü de?i?irken bulutlarla duraksamadan parlayan gözlerin ve yslakly?ynla sar beni en koyu kyzylly?ynda dudaklarynyn kyralym demir parmakly pencereleri önlerine ortanca saksylary yerle?tirelim a?yz dolusu sobe diyelim dudaklarymyza. IV. Sana güne?li bir günde geleyim y?ykly yollara halylar serelim birlikte a?kynly?a yükselelim, okyanus sularynyn ortasynda altyn kumsallaryyla mücevher gibi parlayan adada, ben hep iskeleye demir atmy? beyaz bir yelkenlinin dü?ünü gördüm tuzlu dudaklaryny yakmak için sana kendi yapty?ym güne?leri getireyim.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|