![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bİr GÜn Temel İŞ BaŞvurusan Gİder İŞte KonuŞurlar Tamam İŞe Alindin Derler Ama Bİze SaĞlik Raporu,nÜfÜs CÜzdan Fotokopİsİnİ Ve 12 Adet Vesİkalik FotoĞrafini Getİr Der. Temel HerŞeyİ Anlar Ama 12 Adet VesİkaliĞi Anlamaz Adam Anlatir İŞte Bel Yukarini Çektİreceksİn Dİye Temelİn Kafa KariŞir Tamam Der Gİder.yolda Dursunu GÖrÜr Dursun Der İŞte Bn İŞe Alindim Ama 12 Adet Bnden Vesİkalik FotoĞraf İstedİler Anlamadim Der Sn Bİlİr Mİsİn Der Dursunda Yok Der. Temel Bu Sefer Dursuna Anlatir.dursun Derkİ Tamam Sn Gİt BahÇeye Çukur Kaz Belden Yukarin GÖzÜkecek Şekİlde Bnde Gİdeyİm FotoĞraf Mak. Alip Geleyİm Tamam Der Temel Gİder Çukur Kazmaya Aradan Bİraz Zaman GeÇer Dursun Gelİr GÖrÜrkÜ Ula Temel Ne Yaptin Sen 12 Tane Çukura Ne Gerek Vardi Bn 12 Adet FotoĞraf Makİnasi Aldim Der
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hehe koptum resmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4228
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
|
![]() komik yawf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|