![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4226
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sakarya’da 16-24 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası’nın basın toplantısı bugün yapıldı.
Sakarya’da 16-24 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası’nın basın toplantısı bugün yapıldı. Grand Otel’de yapılan basın toplantısına Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya GSİM Ömer Kalkan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Dervişoğlu, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, Türk Telekom Dış İlişkiler Direktörü Ersin Eroğlu, Milli Takımlar İdari Sorumlusu Barbaros Akkaş, Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Sevinç, TBF Yetkilileri ve basın mensupları katıldı. Basın toplantısında ilk sözü alan TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, önemli bir basketbol organizasyonu için Sakarya’da olduklarını belirtirken, “Sakarya, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun evi gibi oldu. İleride Avrupa’nın alt yapılarda en önemli turnuvalarından birisi olmak istiyoruz. Almanya’da 2 senede bir yapılan ve Dünya’nın önemli turnuvalarından birisi olarak kabul edilen 'Albert Schweitzer' gibi olacak. Başta desteklerini esirgemeyen sponsorlarımız ve Sakarya Valiliğimiz olmak üzere Büyükehir Belediyesine ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Türk Telekom’un üst yapılarda basketbolla ne kadar ilgilendiğini herkes biliyor. Türk Telekom’un alt yapılara olan ilgisi de bizi oldukça memnun etti. inşallah bugün de Türk Telekom turnuvasının yayıncı kuruluşunu da belirleyeceğiz” dedi. Sakarya Valisi Hüseyin Ataka ise Sakarya’nın bu organizasyona 6. defa evsahipliği yaptığını ifade ederek, “Türkiye Basketbol Federasyonuna bu organizasyonun ilimize verilmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyona 12 takım katılacak. Sakarya sporun her dalında sporcu yetiştirdiği bir ildir. İlimizden çok değerli isimler yetişti. Turnuvanın sponsoru Türk Telekom’a, diğer sponsorlara ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. TBF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Dervişoğlu ise Sakarya’da düzenlenecek turnuvada daha önce önemi isimlerin ter döktüğünü belirtirken, “Sakarya’da düzenlenecek turnuvada dünyanın önemli isimleri yer aldılar. 12 takımın katılacağı Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuva da alt yapılardaki en önemli turnuvalardan birisidir. Sakarya depreminden sonra Türkiye Basketbol Federasyonu bu ile destek verirken, halkta organizasyonlara sahip çıkarak basketbolu ne kadar sevdiğini göstermiştir. Türk Telekom’a, Sakarya Valiliğine, Adapazarı Merkez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine, Otokar’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Sakarya halkının desteğinden ve sevgisinden dolayı da bütün müsabakalar ücretsiz izlenebilecektir. Tüm Sakaryalıları maçlara bekiyoruz” diye konuştu. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ise geleneksel olarak Hikmet Erdem turnuvasına bu sene Türk Telekom sponsor olarak isminin değiştiğini söylerken, “Bu önemli organizasyonun ilimize verilmesinden dolayı Türkiye Basketbol Federasyonuna teşekkür ediyorum. İlimiz büyük organizasyonlara evsahipliği yapmaktadır. Maçlar 2 salonda gerçekleştirilecek. Böylesine büyük ve önemli organizasyonlar ilimizde artmaktadır. Destek veren başta belediyelerimize, özel kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum. Önümüzü açan sayın Valimize de teşekkür ediyorum. Şimdiden bütün katılımcılara başarılar diliyorum” dedi. Türk Telekom Dış İlişkiler Direktörü Ersin Eroğlu ise Türk Telekom olarak turnuvaya sponsor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Türk Telekom 57 ilde 17 farklı branşta binlerce sporcu barındırmaktadır. Bunları yaparken de özel sorumluluk bilinciyle gençlere ve çocuklara bu imkanları sunuyor. Türk Telekom’un alt yapılara olan desteği devam edecektir. Basketbol, voleybol ve atletizm de desteklerimiz sürmektedir. Bu sene de önemli ve büyük bir turnuvaya sponsor olduk. Umuyorum ki milli takımlarımız da çok büyük başarılara imza atacaklardır. Bir anlamda milli takımlar da destek olduğumuz için mutluyuz. Bu konuda emeği geçenlere, destek verenlere herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Milli Takımlar İdari Sorumlusu Barbaros Akkaş da yine Şubat ayında uluslar arası bir organizasyon için Sakarya’da olduklarını hatırlatarak, “Bu organizasyonda bize destek veren turnuvanın isim sponsoru Türk Telekom’a teşekkür ediyorum. Sakarya Valiliğine, Kırkpınar Belediyesine, Merkez Belediyesi ve Otokar’a teşekkür ediyorum. 15 Şubatta tüm takımlar Sakarya’ya gelecek. 16 Şubatta da maçlar oynanmaya başlayacak. Özel bir organizasyon olmasına rağmen şampiyonada yer alacak takımlar için çok ciddi ve önemli bir organizasyondur. Amacımız Milli takımlara doğru hizmeti verebilmektir. Ayrıca Sakarya halkının basketbolu sevmesinden dolayı bu turnuvada, yeniden burada olmayı istedik. Tüm basketbolseverleri maçlara bekliyoruz. Katkılarınızdan dolayı birkez daha teşekkür ediyorum.” dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|