![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana uzar *******im
Karasında gözlerin olur, Esen yelinde nefesin Sana uzar *******im. Unutur sabahı, kirpiklerim Ve ellerim ağırlaşır birden Omuzlarım düşer yine Sana uzar *******im Kahrını mi yaşadım saysam Yoksa hüznünde oluşumumu Yorgun sokaklarda ben Taşlarında sesi terk edilişimin Sana uzar *******im Olmayan sabahlarına veryansın Yıldızsız bulutsuz gökyüzüne Ve sensizliğin yokuşlarına veryansın. İste bu gece evet bu gece Belki sana çıkacak diye Yürüdüğüm her izbe sokak sonu Kahir duvarları ile örülü Sana uzar *******im Sensizliğin perdesini yırtmaya Ve isyan bayraklarına isyan etmeye Söz verdiğim andayım. Çocukluk hayallerimle geleceğim Ve *******imi alıp koynuma Ve olmayan sabahlarım bohçamda Sana geleceğim bekle bebeğim. İşte ömrümün son gecesinde Uzar yavaş yavaş sana Gözlerim yorgun yüreğim yorgun Bir çocuk telaşındayım Bu son gecem sabahı olmayacak Artık nefesimi de yitiriyorum bak Aşkını atmışım çıkınıma Hadi bak ben geldim merhaba de bana.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|