www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-27-2005, 05:36 PM   #1
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

bir manastırda futbol çok seviliyormuş, ama herkes öbür tarafta futbol varmı yokmu diye merak ederlermiş.aralarında karar vermişler önce ölen bize haber versin diye,gel zaman git zaman henry ölmüş,enyakın arkadaşı john bak en yakın arkadaşın benim ilk bana haber ver demiş kulağına, tabi ölü ve ses yok. aradan bir ay geçer her kes umudunu kesmişken, bir gece john son duasını yaparken arkadan bir ses hey john ben henry sana iki haberim var biri iyi biri kötü. ilk önce iyi haber demiş öbür tarafta futbol super tüm futbolcular orada yarında cennetle cehennem arasında final maçı var dediş.kötü haberse sen yarınki maçta santrofor oynuyorsun
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı