![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 50 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem Yarım kg kıyma
4 Dilim bayat ekmek içi 1 Adet soğan 2 Adet yumurta Yarım kg bezelye 1 Su bardağı haşlanmış bezelye 2 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç 1 Adet havuç 1 Çorba kaşığı tereyağı 2 Çorba kaşığı haşlanmış mısır Tuz, karabiber Hazırlanışı * Bir kapta kıyma, ekmek içi ve ince kıyılmış soğanı yoğurun. * Tuz ve karabiber ekleyerek köfte hamuru hazırlayın. * Köfte harcının yarısını ısıya dayanıklı yuvarlak bir kalıba yayın. * Bezelyelerin yarısını üzerine dökün. * Mısır ve haşlamış pirinci karıştırarak ilave edin. * Üzerine kalan bezelyeleri dökün. * Kalan köfte harcı ile bezelyelerin üzerini kaplayın. * Fırında pişirdikden sonra ters çevirerek servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|