![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hal böyleyken güzelimyeniden başlamaya gerek yok Yeniden yaşamak zor aynı hayatı
Rolleri değişmek mümkün olsaydı Ve hatta yerleri Silseydik beğnimizdekileriAynı düşle bana rastlasaydın Günleri beyaz nevresimlere sarıp Serer miydik ak çarşafları Yatılmamış yataklara Dalıp Gidiyorsun Uzun yolculuklardan dön artık güller döktüm geçeceğin sokaklara Fakat sevgilim Şaraplar eskidi mahzenlerde İlk günkü gibi değil Damaklarımızda kalan tadı Yüzümüzdeki çizgilerde Yaşanmışlıklar Yaşanmamışlıklar Asılı kaldı Yarım bırakılmış bir hikayenin sonunu Merak etmiyorum Ayrılıklardır bu yarım bırakılmışlıklar Ben kendi istediğim gibi anlatacağım Olmasını istediğim gibi Tüketilmemiş özlemleri Renklere boyayacağım Oyalanacağım Çünkü sensizlik Öylesine bir sessizlik ki Öylesine bir hevessizlik ki Güneş ufukta hep batıyormuş Gibi geliyor bana Saygısızlık olmasın diye hatırana Odamın ışıklarını yanık tutuyorum Karanlıktan korkardın Işık gördüğüm her yerde sen vardın Beni bilmediğim kentlerde Kör bıraktın Ben böylesine çaresizken yeniden başlamaya hiç gerek yok güzelim
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|