![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() daha önce nerdeydin
yine nerden çıktın karşıma? küllenen gönlüme yaralar açmaya mı . unuttum demiştim ne güzel hayallerde seviyor düşümde istiyordum seni... gene nerden girdin hayatıma her şey yeniden başladı yüreğimde ılık ılık düştün yine yüreğime bakışların eziyor beni gülüşlerin ısıtıyor içimi gece olmaz ki şimdi ... düşünü kurup hayalini edeyim günler geçmez ki şimdi seni bir kez daha göreyim söyle ...şimdi ben neyleyim seni sevdiğimi sana nasıl belli edeyim şunu bil de ben öyle hayatından: çekip,usulca gideyim sevgiyi öğrendiğim seni sevdiğim ilk gün... neredeydin? keşke "sende o zaman beni sevseydin"altı yıl sonra şimdi geldin söyle ne değiştirdin yıllar sonra gelmekle çok ama çok hata ettin içim kıpır kıpır olsa da şunu bil ki ben seni gittiğin, o gün içimden sildim ,yüreğimden sildim,düşümden sildim kimse bilmez ama ben senin yüzünden çok acılar çektim bana geri döneceğine yemin ettim ...ama şimdi ben sırtımı dönüp arkama bile bakmadan çekip gideceğim sevgide gurur olmazmış ,ben gurur edeceğim öyle bir yemin ettim ki ölsen de mezarını ezip geçeceğim... yaşadığım sürece de seni affetmeyeceğim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|