![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben hep senle dopdoluyum
Bakışlarımda yalnız sen varsın Tenimde senin sıcaklığın Gözyaşlarımda ise yine sen Düşüncelerim bir tek sana kilitli Ruhum sadece sana kenetli Yüreğim yalnız sana hasretli Dudaklarımda senin sevdiğin şarkılar Aklımda hep seni anlatan şiirlerim Dilimde hiç eskimeyen adın var Niye benden bu kadar uzaksın? Niçin yanımda sen yoksun? Söyle bana birtânem niçin? Hayalin bana bir yoldaş Yokluğun benimle bir arkadaş Tatlı anılarımızsa bana sırdaş Kaldır aramızdan beni yiyip bitiren bu anlamsız ayrılığı Bir duvar gibi yükselen hasretleri birer birer yık Sıradağlar gibi aramıza giren kederleri yerle bir et Beni yeniden inşâ et Sensiz ben sadece et ve kemikten ibâretim Aramızdaki mesafeleri eritmektir benim gayretim Sensizliktir benim felâketim Senden uzakta yapayalnızım Çaresizim, tükenmişim Yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir evim Ben hep senle dopdoluyum Bakışlarımda yalnız sen varsın Tenimde senin sıcaklığın Gözyaşlarımda ise yine sen Yalnızlığımın buz gibi koynunda ise sadece ben Yalnız ben varım Ama sen yoksun Bir tek sen yoksun (7 Ekim 2006/ istanbul)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|