![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nihayet son durağımdayım
Ne kadar uzun beklemişim oysa Seni içimde hissedebilmenin coşkusunu Senelere mahkum etmişim Hayat seyrimin bilinmez takvimine Esir etmişim kendi kendime Çok mu şey istemişim Seven eller arasında uyuyabilmek Yılların yılgın hançeriyle taş bastığım Yaralı göğsümdeki acıları dindirebilmek Dedim ya sevgi fukarası olmuşum Paraymış pulmuş gerisi hikaye Hepsi bomboş bunlardan bana ne Seyyahlığım bile kar etmiyor Yalnızlığımın hayaleti kol geziyor Aşk endamını sarmış dört bir yanda Bir bana uğramaz nankör aslında Çatık kaşlı oluşum işte bu yüzden Geçmişimde bırakamadığım ve Hala gölge misali takibimde Yenik düştüğüm anı müsvetteleri Düşlerimde bile görmeye razıyım oysa Ellerimi tuttuğunu görmek Hasretle sarıldığını hissedebilmek Küflenmiş başımı dizlerine yaslayabilmek Hayalden öteye geçmiyor olsa gerek Seni kendime emir telakki ettim Ruhun duymaz hislerin bilmez Gördüğüm rüyadan uyanınca ben İşte o an anladım Olamayız asla ben ve sen Ruhumu astım darağacına Yine yalnız yine sensiz Düştüm yollara Yolculuğum son durağıma....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|