![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * 14/06/06 --16:30-- bU şiirimi 7 senedir beraber olduğum aşkım için yazdım. AŞKIMIZ YAŞAYACAK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım
Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı. (Bizim Diyar Dergisi, Aralık 2005 Kayseri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hiç Görmeseydim
Seninle Tanişmasaydim Aşkimi Filizlemeseydim Ne Olurdu Karşilaşmasaydik.. şimdi Ben Sana Aşik Oldum Ama Sen Başkasina Aşik Kavuşamicaz Hiç Birzaman Ama şunu Bil Seni Hiç Unutmucam!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim **************************** değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() -merhaba acıların babası
yüerğimi kıran bir zincir gibi ansızın gidişin benı yok etmeye yetmedi kendinide yitirdin be İNSAFSIZ... _bir daha adını anmayacağım sesini duymayacağım kadere rest çektim,ölümü hakettim ama hiç bir zman unutma; İSYAN ETMEDİM... -havaya kalkmaz şerefe kalkar kedeh dediğin bense içiyorum şimdi rüyada ne yapalım şerefine içilecek kimse kalmamış dünyada!... -sevginin kim olduğu hiç önemli değil sarhoş olabildikten sonra hangi şişeden içtiğine kim bakar -HARBİ SÖZLER- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Içimi Acitiyor Yokluğun
Sensiz Geçen Her Güne Lanet Ediyorum Sessizce Ağliyorum Korkuyorum Aşkim Sensizlikten çok Korkuyorum. ürpertiyor Içimi Yokluğun Sensizlik Bana Verilmiş En Büyük Ceza Yokluğun Içimde Kanayan Bir Yara Gibi Her Daim Acitiyor Canimi ölesiye Haykirmak Istiyorum Seni Sevdiğimi Sensiz Olamadiğimi,senden Kopamadiğimi Korkuyorum Aşkim Sensizlikten çok Korkuyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer,
kırılan kalbimi düzeltmekse, gece doğan güneşe dokunmaya benzer sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günah olmayacak kadar mahsum
Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() açmayan bir gülsün sen ruhumda
daha tomurcuksun gülüm canımda seni sevmelere kıyamıyorum askın damarlarımda yar kanımda sanma ki bu bendeki kurşun yarası beni vuran o ceylan gözlerin aşkın içimde patlayan bir volkan kor ateşler gibi yüreğimdesin sen yüreğimdesin taa içerimde sen ruhumun sonsuz derinliklerinde yüreğimdesin en derinde yalnız ben öleyim can alan kirpiklerinde |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|