![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Gençlerle yola devam'
Aslan'ın hocası Kalli, 5-1'lik mağlubiyetin ardından oyuncularına sahip çıktı: 'Böylesine ağır bir yenilgi alsak da, gençlerle yola devam etmemiz doğru olur.' 22.2.2008 ‘Konuşmak zor’ Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Bayer Leverkusen karşısında alınan 5-1’lik mağlubiyetin ardından oyuncularına sahip çıktı. Mücadele bitiminde düzenlediği basın toplantısında, “8 ay sonra böyle ağır bir yenilgi elde edince, konuşmak için doğru kelimeleri bulmak çok zor oluyor” ifadesini kullanan Kalli, “Benim düşüncem, böylesine farklı bir skorla mağlup olsak da, yola genç oyunculardan kurulu takımla devam etmek gerektiğidir” dedi. ‘Bahanemiz yok’ Alman hoca, maçın henüz başında üst üste goller yediklerini vurgulayıp, “Bugün eksiğimiz şuydu; hem mental hem de fiziksel olarak enerjimizi sahaya veremedik. Bu da, böylesine maçlarda hemen cezalandırılır. Golleri erken yemek bütün oyun düzenimizi doğal olarak bozdu” açıklamasını yaptı. Feldkamp, sözlerine şöyle devam etti: “Konyaspor deplasmanında yaşadıklarımızı bahane olarak öne sürmek istemiyorum. Büyük takımsanız, bu durumlara alışık olmalısınız.” ‘2 kupa kaldı’ “Leverkusen karşısında genç kadroyu değiştirseydim ve yine 5-1 gibi bir skorla yenilseydik, o zaman da bu değişikliği yaptığım, kazanan takımı korumadığım için eleştirilebilirdim. Sonuç olarak istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Soyunma odasına 3-0 geride girmemize rağmen ikinci yarı oyuna iyi başladık. Ama bir gol daha yiyince, her şey başa döndü. Gerçekten üzgünüz. Şimdi kazanmamız gereken 2 kupa kaldı. Onlara bakacağız” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|