![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() En pahalı göğüs şov
Nafiz ALBAYRAK/NEW YORK, (DHA) Amerikalı ünlü şarkıcı Janet Jackson’un 2004 yılında, Amerikan futbolu ligi final maçının devre arasında Justin Timberlake ile yaptığı gösteri sırasında göğüslerinni gözükmesi ABD TV’lerine pahalıya patladı. ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FFC), gösteriyi canlı yayınlayan CBS’e bağlı 20 televizyon istasyonuna verdiği toplam 550 bin dolarlık ceza kesinleşti. CBS’in cezaya itirazı reddedilirken, Jackson’ın şovu, ’en pahalı göğüs şov’ oldu. FCC, geçtiğimiz yıl ortalarında yayına koyduğu ’Married by America’ adlı reality show dizisinin bir bölümünde müstehcen görüntüler yayınladığı gerekçesiyle, Fox TV’ye de 1 milyon 183 bin ceza vermişti. ![]() ![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() iyi olmuş.
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|