![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İyi&Kötü
Trabzon kazanamasa bile tribüne keyif, mücadelesi gurur veriyor. Yanal, ideal 11'ine giderek yaklaşıyor. Manisa beraberliği Avrupa yoluna taş koydu, sakatlıklar bitse de üst üste gelen cezalar artık can sıkıyor. 26.2.2008 Taşlar oturuyor Trabzonspor'da son haftalarda gözle görülür bir çıkış yaşandı, taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı... Manisaspor müsabakasına kadar üçte üç yapan ve tehlikeli bölgeden hızla kurtulup üst sıralara tırmanan Bordo-Mavililer, Ege temsilcisiyle oynadığı 90 dakikada dahi performansıyla keyif verdi. Maçın önemli bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen skoru 2-0’dan 2-2’ye getiren Karadeniz ekibi, sonuç olarak olmasa da, mücadele gücü ve hırsıyla tribünlerdeki taraftarını sevindirdi. Gençler de hazır Göreve geldiği günden bu yana takıma pozitif bir futbol anlayışı yerleştirmeye çalışan teknik direktör Ersun Yanal da önemli mesafe katetti. Kısa bir süre öncesine kadar sadece takımın savunma yönünde etkin görünen Ayman ve Tayfun gibi isimler de skora katkı yapmaya başladı. Sakatların hızla iyileşip takıma katılması, gençlerin de her fırsatta rekabete hazır olduklarını kanıtlaması, Yanal’ı sevindiriyor. Deneyimli hocanın en kısa zamanda ideal 11’ini oluşturması bekleniyor. Stres yüklüler... Bordo-Mavililer'de iyi yönde yaşananların dışında sıkıntı verici gelişmeler de olmuyor değil. Manisaspor karşısında iç sahada hiç hesapta olmayan 2 puan bırakan Trabzonspor’un Avrupa hayalleri kısa sürede büyük yara aldı. Tüm maçlarını kazanıp, üst sıralardaki rakiplerinin takılmasını beklemekten başka çaresi olmayan Ersun Yanal yönetimindeki Bordo-Mavililer, geriye kalan Süper Lig sürecinde tüm karşılaşmalarını bu stres içerisinde oynamak zorunda kalacak. Cezalar ağırlaşacak Teknik direktör Ersun Yanal’ı kadro kurma aşamalarında en çok düşündüren konu ise cezalar... Sakatların takıma katılmasıyla nefes alan Trabzonspor’un neredeyse her hafta bir sakat vermesi oturtulmaya çalışılan sistemi bozuyor. Bu eksiklerin genel olarak savunma hattında olması Trabzonspor’un defans kurgusunun yerleşmesini engelliyor. Bu nedenle hem göreve yeni gelen Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulu hem de teknik heyet, gereksiz kartlara sert ve caydırıcı cezalar vermeyi planlıyor. Yönetim Kurulu toplandı Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün haftalık olağan kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Futbolcu İzleme Komitesi’nin, bugüne kadar yapılan çalışmalardan beklenen verim alınamadığı gerekçesiyle kaldırıldığı belirtildi. Tüzük tadilatı için, Genel Sekreter Dr. Hasan Yener, Hukuki İşleri Sorumlusu Av. Ali Sürmen ve yönetim kurulu üyesi Dr. Ali Rıza Egemen’in yer alacağı bir komisyon oluşturulması konusonda görüş birliğine varıldığı açıklandı. Ayrıca Trabzonspor Üniversitesi ve Koleji kurulması konusunda yetki verildi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|