![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fenerbahçe günlüğü
Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğrencisi Sedat Çalımlı, Başkan Aziz Yıldırım'dan sonra şimdi de Roberto Carlos'un büstünü yapmaya başladı. 27.2.2008 Fenerium’dan büyük indirim Kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazaları, mart ayı gelmeden, sezon sonu indirimine gitti. Yapılan açıklamada, 31 Mart Pazartesi gününe kadar sürecek olan kampanyada, tüm Fenerium ürünlerinde yüzde 10 ila 50 arasında indirim yapılacağı belirtildi. Fenerium açıklamasında, taraftarların ilk günden itibaren kampanyaya büyük ilgi gösterdiği vurgulandı. Bütün takımın büstünü yapacak Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğrencisi Sedat Çalımlı, Başkan Aziz Yıldırım’dan sonra şimdi de Roberto Carlos’un büstünü yapmaya başladı. Brezilyalı oyuncunun başının arka kısmını yaparken zorluk çekince, kız arkadaşının, ‘Kestirirsen ayrılırız’ sözüne aldırmadan saçını sıfıra vurduracak kadar iyi bir Fenerbahçeli olan Çalımlı, Carlos’tan sonra sıranın Alex’in büstüne geleceğini belirterek, “Daha sonra takımın 11’inin tamamının büst ve rölyefini yapmayı planlıyorum. Başkanımız Aziz Yıldırım ve Carlos’un büstlerini birlikte teslim edeceğim günün hayalini kuruyorum” dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|