![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
linkine tıklayın arkadaşlar adınızı soyadınızı yazın size mesleğinizi sölesin hehehe benimki antropolog çıktı bakalım sizinkiler neymiş bende şimdi bikaç ünLüye baktım kararı siz verin artık )))) FATİH ÜREK : KÖÇEK (yani cuk diye oturdu buna derler) HÜLYA AVŞAR : TUZUKURU (EN SON ALDIĞI ARABAYI DUYMUŞSUNUZDUR) FATİH TERİM : RÖNTGENCİ ( RAKİP TAKIMLARI SÜPER RÖNTGENLİO ) Aziz YILDIRIM ARABA HIRSIZI ( PASSATMI ACABA ) ATA DEMİRER :YUMURTA FOLLUKÇUSU ( ESPRİ YUMURTLUYO ADAM ) İBRAHİM TATLISES : BANKER (KIIROOOYEEM AMA PARA BENDE ) BEYAZIT ÖZTÜRK : UĞURSUZ ( Bİ TÜRLÜ KIZ BULAMADI EVDE KALDI ) ÖZHAN CANAYDIN : ASTRONOT (HER SENE 3 YILDIZ ARIYOR UZAYDA ) KADİR İNANIR : ARSIZ ( MOTİVE MESAJI CANIM O NE ALAKA ) FATİH ALTAYLI : AVUKAT ( İKTİDAR AVUKATI BAROYA BAĞLI SANKİM ) REHA MUHTAR : UĞURSUZ ( HANGİ TVDE ÇALIŞTISA O TV BATTI ARAŞTIRIN) GALATASARAY : ÇÖPÇÜ (KUPA ÇÖPÇÜSÜ HEHEHHEHE FENERBAHÇE : AT HIRSIZI ( YORUM YAPSAM FEBEŞLİLER KIZCEK )) BEŞİKTAŞ : HAHAM ( BUNADA BEJEKİLER KIZCEK )) HANDE ATAİZİ : ARSIZ ( WC CAMINA SIKIŞAN TEK SANATÇI ) SEDA SAYAN : SAPIK ( 7 KOCA BOŞADI HALA EVLENECEM DİO ) KAYA ÇİLİNGİROĞLU : JONGLÖR HERKEZ MERAK EDİODU NE İŞ YAPIO DİE BAKIN ADAM JONGLÖRMÜŞ )) BİLEN VARSA BANADA ANLATSIN HEHEHEHE oyunuzu bana verin ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Adını,Soyadını Yaz;Sana En Uygun Saç Modelini Gör | styla45 | Serbest Kürsü | 0 | 04-20-2010 02:11 AM |
Bana Ne..sana Ne | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-28-2008 03:34 AM |
Sana Nasihat Bana Mektup | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:20 AM |
Sen Bana Karışmışsın Ben Sana Dalgın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2007 06:29 PM |
adını soyadını yaz idaal mesleğini bul | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 13 | 08-31-2006 01:08 AM |