![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() 10 tane arap bitkin bir şekilde çölde yürüyormuş birden önlerine sihirli bir lamba çıkmış lambayı ovalamışlar ve içinden bir cin çıkıp havaya yükselmiş.10 zenciye demiş dileyin benden ne dilerseniz...hepsi sevinmiş ve sırasıyla 1.zenCi beni beyaz yap demiş 2. zencide beni beyaz yap demiş 10. sıradaki zenci hafif hafif gülmeye başlamış.3.4. ve 5. zencide beni beyaz yap demiş 10. zenci iice gülmeye başlamış6.7.8. ve 9. da beni beyaz yap demiş 10. zenci kahkaha atmaya başlamış..bunların hepsi beyaz olmuş.sıra 10. zenciye gelmiş cin sormuş:'dile benden ne dilersen!!'
10. zencinin cevabı:HEPSİNİ SİYAH YAP..!! hayır.... Anaokulunun son günü küçük öğrenciler öğretmenlerine hediye verdikleri bir parti düzenler. Çiçekcinin oğlu öğretmene bir hediye paketi uzatır. Ögretmen paketi yavaşça sallar eliyle tartar ve -"Sanırım bu bir buket çiçek.." -"Dogru.. Nerden bildiniz öğretmenim?" -"Şey, tahmin ettim.. " Sıradaki öğrenci şekercinin kızıdır. O da öğretmene bir hediye verir. Öğretmen gülümseyerek paketi alır, eliyle tartar ve hafifçe sallar: "Sanırım bu bir kutu çikolata.." "Aaa, nerden bildiniz öğretmenim?" "Şey, bir tahmin ettim. Tuttu işte..." Bir sonraki hediye TEKEL bayisinin oğlundan gelir. Öğretmen paketi alır ama alttan küçük bir sızıntı vardır. Paketi tutarken parmağı ıslanan öğretmen yavaşça parmağını diline sürer: "-Bu şarap olabilir mi?" "-Hayır öğretmenim!!" diye bağırır çocuk heyecanla ögretmen tekrar sızan yerden bir damlayı parmağıyla alıp tadına bakar: "-Şampanya öyleyse..." Daha da heyecanlanan çocuk "HAYIR Öğretmenim!!" Ögretmen sızıntının bir daha tadına bakar: "-Tamam.. Pes ediyorum, bilemeyeceğim. Nedir bu?" Çocuk neşeyle haykırır: -"Bir köpek yavrusu!.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() eywallah
![]() |
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2206
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :