![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Formayı asla bırakmam!'
Fener derbisinde Aslan'ın kalesini koruyan ve Beşiktaş maçında da görev yapması beklenen Aykut'un kulübeye dönmeye hiç niyeti yok. 2.3.2008 5 sezondur kulübede bekliyor Sarı-Kırmızılı kulübe 2003’te Stuttgart’tan transfer edilen, yıllarca Mondragon’un arkasında yedek bekleyen, bu sezon da Orkun’un gölgesinde kalan Aykut Erçetin, bu kez formayı kimselere kaptırmayacak gibi görünüyor... Fenerbahçe derbisi öncesi Kalli’yle bir görüşme yapan Orkun’un, “Psikolojim bozuldu. Oynamasam daha iyi olur hocam” demesinden sonra kaleyi devralan ve başarılı bir 90 dakika çıkaran Aykut’un, Beşiktaş maçında da görev yapması bekleniyor. ‘Yabancı kaleci istemiyoruz’ Üçüncü kaleci olarak geldiği Galatasaray’da artık ilk 11’in değişmez ismi olmak istediğini belirten Aykut, “Kulübedeki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Yedeklikte bile tecrübe edindim. Her geçen gün bildiklerimin üzerine yeni şeyler katmaya çalıştım. Ama oynamadığınız sürece bildikleriniz size bir şey kazandırmıyor. Takım arkadaşım Orkun da çok yetenekli. Yabancı kaleci gelmesini istemiyoruz. Kaleyi koruma görevi kime verilirse, en iyisini yapacaktır” dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|