![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boynu bükük lalenin yapraklarına
İşleyen çarkın dişlerine Otubanların kaşarlanmış yüzüne Ve sokak başlarına Şiir dizelerini yazabildiysem Ne mutlu bana Hüsran gönlüme düşmeye görsün Yanlızlık yanıbaşıma Hayıflanmık içten değil Dağların suratına ayak basarım Titrer yeşil çimenler Hırs dolanır gözlerimin içini Korkusuz bir hırs dolanır usulca Ne düşündüm, ne yazdım biliyor musun? Oyun gibi gelip geçti gençliğim Selvinin gölgesi yokmuş diyorlar Çınarın gölgesine çöktüm oturdum Uzak kaldı bana anlıyor musun? Dişlerimle ıslık çaldığım günler Yatağından fırlamış Amazon’dan beter gelen bir seldir Barış için yola duran yürek yığını Bulutların renginden ölüm anlaşılmasın Bu sevdanın büyümesi onlarına bağlı Bu çiçeğin, bu dalın Bu çocuğun büyümesi elbette Yağmurun yağmasına bağlıdır. Yağmur taşıyan bulutlara bakarak Bir gitarın tellerine yaslanmak Sonra, işçilerin grev gücüne Ostermarş eylemleriyle Bir kuşun gönüllere konuşunu seyreyle Önümde insan seli akıyor Gönlümde barış Güneş tek başına çöl demektir Şu yağan yağmur, Bu esen rüzgarın deliliği Üstelik, Dostların umutlu ve neş’eli oluşu Kucaklasın yeryüzünü Yar aşkına.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|