![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Hiç kimse boşa heveslenmesin'
Adnan Polat, 'Beşiktaş'a tebrikler. Ama kimse heveslenmesin, sezon sonunda şampiyon Galatasaray olacak' dedi. 3.3.2008 İddialı açıklamalar Galatasaray Başkan Yardımcısı, yeni dönem başkan adayı Adnan Polat, 90 dakika sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı. “Her iki takım için de konuşuyorum, oynanan futbolu beğenmedim” diyen Polat, Beşiktaş’ı galibiyetinden dolayı kutladıktan sonra, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezon sonunda şampiyon Galatasaray olacak. Hiç kimse boşa heveslenmesin. Bu takıma ve teknik ekibe güveniyoruz. Taraftar da arkamızda oldukça, sırtımız yere gelmeyecek” ifadesini kullandı. Adaylar toplanıyor 22 Mart'taki kongre için yöneltilen soruları, “Seçim konuşmak istemiyorum” diyerek geçiştiren Polat, bugün diğer başkan adayları Taner Aşkın, Ali Dürüst ve İrfan Aktar ile beraber, eski başkanlardan Alp Yalman’ın verdiği yemeğe katılacak. Burada seçime tek liste ile girilmesi yönündeki stratejiler konuşulacak. Geçtiğimiz günlerde adaylığa dönüş sinyalleri veren Özhan Canaydın da, kongreye tek liste ile girilmesi gerektiği görüşünü savunmuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|