![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() belki ibret alınması gereken bir olaydır okumanızı rica ediyorum.
tanışmamız geçen yaz knight online adlı oyunda oldu. msn fln aldım tanıştıktan 15 gün sora fln daha sora oyunu bırakıp msn de sohbet etmeye başladık saatlerce(9 10 saat günde) ayrı ayrı şehirlerde oturuyoduk sadece resmini gösterdi bana bende inandım. aşık olmak için hani çekici kılAN Nneden lerin olması gerekiyoya çoğu neden vardı. mesela aynı gün ve yılda doğmuştuk birbirimizle çok iyi anlaşabiliyorduk. fakat zaman geçti 4 ay fln benden sıkıldı galiba sürekli ayrılmak istemeye fln başladı sürekli ilişkimizde sorunlar oluyodu. ama sürekli bağlanıyodum bağlanmamın nedeni ise psikolojimi çok iyi bilip oyunlar oynayarak bağlıyodu. inanılmaz derecede sevdim ben. en sonunda kararlı bir şekilde ayrılmak istedi.bende hiç birşey söylemedim. daha sonra benim içimde şüpheler olduğu için kızın eski erkek arkadaşım dediği kişiyi youtube vasıtasıyla buldum. bana eski sevgilim dediği kişi ile meğerse 2 aydır berabermiş. aynı benim gibi yani uzak şehirler, gizemli sözcükler fln filan. ben tamamen kopamadım inanamadm. ve 6 ay düşündüm sonunda yeni msn adresini vbuldum. dediki sana tüm gerçekleri anlatacağım. anlatmaya başladfıI(bu olay 3 gün önce oldu (taze oldu yane)) 27 yaşındaymış. yani 7 yaş büyük benden. hep beni kendine bağlamaya bir nevi hayattan öç almak istemiş bana bunları yaparak bu arada üni öğrencisiyim.2. sınıfta kaldım bu işler yüzünden işte böyle daha detaylı dinlemek isteyen olursa msn adresimi verebilirim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|