![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Gururla bırakıyorum'
Başkanlığa adaylığını koymayacağını yineleyen Özhan Canaydın, "Alkışlarla geldim, aynı şekilde gidiyorum" dedi. 8.3.2008 2. kupa özlemi Genel kurulda başkanlığa adaylığını koymayacağını yineleyen Özhan Canaydın, “Daha mali kongrede söyledim, ama hep spekülasyonlar yapıldı. Beni çizgi roman kahramanına çevirdiniz. Gururlu bir şekilde bırakıyorum. Alkışlarla geldim, aynı şekilde gidiyorum. Ayrıca hiçbir kulüp başkanı Anadolu’da bu kadar sevilmedi. Kimseye küskün değilim. 6 yıllık başkanlığım süresi içine ikinci kez Avrupa Kupası’nı getirebilseydik, içim çok daha rahat olurdu” dedi. ‘Yine şampiyonuz’ Bundan sonra her zaman olduğu gibi Galatasaray’ın içinde olacağını vurgulayan Canaydın, “Kim gelirse gelsin, projelerimiz belli ve onları devam ettirecektir. Bu sene yine biz şampiyon olacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin en büyük markası Galatasaray’dır. Zaman bakımından en güzel zaman olduğu için bırakıyorum. Bu yönde hiçbir baskı veya telkin olmadı” ifadesini kullandı. Özhan Başkan, adaylara her türlü desteği vereceğini de söyledi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|