![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir nisan ayı sonunda
Çarşamba pazarında Bir akşam saatinde ilk defa gördüm seni, Yıldızları gökte değil de Yerde aradım ilk defa senle beraber, Ayrılığın özleme döndü yüreğimde Yokluğun, hasretin öğretmeni oldu, Seni arayıp durdum Belki gelirsin diye Çarşamba pazarına kaç defa misafir oldum, Adresler bıraktım sağa sola Güller serptim yollara Maraş kalesine yalnız çıktım Şehri kana buladım Seni aradım, bulamadım bir defa daha.. Aldanabilirim belki ama Asla aldatmam hiçbir kimseyi bilirsin Aslında sen beni, benden daha iyi bilirsin, Haberler savurdum yedi kıtaya, Batıdan esen rüzgarlarda senin kokun, Gelirsen ilk olmayacak Gelmezsen bize yine merak, yine hasret Gelmezsen bu şehirde yine hicran olacak, Belki gelirsin diye Adını ezberlettim tüm kent sakinlerine Öyle ki körler bile aşina gül yüzüne Onlar seni kokundan Ve ayak sesinden tanır, Ayrılıklar merhamet bilmez Unutulmak tüm ölümlerden beter, Ve ihanet… Kimse bunu yaşamaya görsün, Ve ihanet Bir ifrit mesleği, Ve ihanet Hayata son noktadır. Sözlerim kalbimin ağlamasıdır Şiirlerim bir gönül yarası, Adresim ellerin de mi şimdi Senin özlemin artıyor içimde Seni bekliyorum Ama ne olur lütfen Daha fazla gecikme..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|