![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Londra'daki Çin füzyon restoranı Hakkasan'ı İstanbul’a getirmek için tüm üç yıl uğraşan Burç Cemiloğlu, sonunda muradına erdi. 12 milyon dolara malolan restoran, önceki akşam açıldı.
Fransız firma tasarladı Hakkasan İstanbul toplam 2 bin 800 metrekare büyüklükte. 210 kişi olan kapasitesi yazın terasla birlikte 370'e çıkan mekanı, Fransa'dan Gilles&Boissier mimarlık ofisi tasarladı. İç mekanda tamamı yurtdışından gelen 4 tip mermer kullanıldı. Teras için 3 ayrı süs havuzu tasarlandı ve teras kısmının zemininde kullanılan taşlar Hindistan'dan getirildi. Tüm malzeme yurtdışından Tüm elektrik ve aydınlatma ekipmanları İtalyan bir firmadan, müzik sistemi de İngiltere'den temin edildi. İç mekanda kullanılan buzlu camlar ve deri nakışlı Çin motifleri ise Fransa'dan... İç mekanda hepsi birbirinden farklı 150 adet ahşap işleme yer alıyor. Bazı sebzelerin Çin'den getirtilmemesi için de Marmaris'te bir bahçe oluşturuldu. Hakkasan'ı Türkiye'ye getiren Unitim Holding'in sahibi Burç Cemiloğlu, "Her şeyin en iyi kalite olanını, Ferrari'sini kullandık" diyor. Hakkasan İstanbul için Çin'den 20 şef getirildi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|