![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Konum: ¢αкαℓ.ηєттєη
Yaş: 31
Mesajlar: 4,929
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2442
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 3 dilim tost ekmegi
1 fincan zeytinyagi 4 dis sarmisak 2 çay kasigi kekik 4 domates Tuz, karabiber Maydanoz Tost ekmegi dilimlerini kabuklarini kestikten sonra ve mikserde ufalayin. Temizledikten sonra maydanozu incecik kiyin, sarmisagi da iyice dövün. Ekmek, maydanoz, sarmisak, kekik, zeytinyagi, tuz ve biberi iyice karistirin. Digre bir yanda ise, domateslerin ikiye kesin bir firin tepsisine, kesik taraflari yukari gelecek sekilde dizin. Üzerlerine ekmekli karisimi esit sekilde koyun. Kizgin firinda 10 dakika, kizarana kadar pisirin. Sicak olarak et yemeklerinin yaninda servis yapabilirsiniz.
__________________
:wink:
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|