www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-19-2008, 10:52 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2083
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Albümünün ismi başına bela oldu

Albümünün ismi başına bela oldu

Mariah Carey'in son albümünün adı Albert Einstein'ın denklemi ile aynı olunca başına bela oldu.
19 Mart 2008 / 18:45

İnsan şarkıcı oldu mu albüm kapağının ismini iyi denk getirmeli! Sonra Mariah Carey'nin durumuna düşersiniz. 37 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Mariah Carey'nin son günlerde basınla arası dertte. Mariah hakkında yazılan tüm 'boş kafalı salak' laflarına cevap yetiştirmeye çalışıyor ancak o cevap vermeye çalıştıkça herkes güzel şarkıcının üstüne geliyor.
Geçen cumartesi gecesi 'Saturday night live show'a katılan Mariah Carey süper bir mini etek giyince bu sefer basın güzel şarkıcıya iyice salak muamelesi yapmaya başladı. Amerikan Allure Magazin dergisinin bu ayki kapak konusu olan Carey, dergiye verdiği röportajda 'ben salak değilim' diyor.
Yeni albümünün ilk sıngle'ı 'Touch My Body' bugün piyasaya çıkan Carey, 'Benim her zaman kendime olan güvenim biraz az olmuştur ama sahneye çıktığımda hayranlarımın bana gönderdiği sevgi gerçekten benim kendime olan saygımı arttırıyor' derken, hakkında çıkan aşırı zayıflamış haberlerine de içerliyor. 'Sadece omuzlarımı geliştirip, dikleştirdim. Dolayısıyla vücudumun üst kısmı artık altından daha geniş, tüm ilizyonu sağlayan bu' diyerek hakkındaki zayıflık haberlerini de cevaplıyor.

EnSonHaber.com
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:20 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.