![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen gideli beş yıl oldu Baba...
En son beş bayram önce ziyaret etmiştim kabrini Kendi kendimi sorguladığımda Seni hatırlamadığım gün yok gibi. Gelmeyişim vefasızlığımdan değil Gücenme ne olursun! Çok şeye küskünüm Kırgın ayrıldığın Anama Köyümüze, evimize... Hani çarşıdan pazardan geldiğinde Yüksek sesle bizi çağırdığın Dar sokağın sensizliğine, sessizliğine Gelipte seni bulamadığım yerlere ...Ve sanki kendi kendime küskünüm. Yine de, anlatacak güzel şeyler olduğunda Dualarımı göndermekle kalmayacak Gelip, başucunda dualar edeceğim Ben ağlasam da sana Üzülme Baba! Diyeceğim. Gittiğin yerden dönmek mümkün olsaydı eğer Niye gelmiyorsun diye darılırdım sana Sen gelmesen de, ben dayanamaz gelirdim Ellerinden, gözlerinden öper, sarılırdım sana. Yolculuk vakti gelen herkes gibi çekip gittin de Yolculuğunun başladığı yer ve Ayrılırken vedalaşamamak beni çok üzdü Baba! Özlemek, yokluğuna üzülmek bir tarafa Varlığında İçimden geçen güzellikleri gösteremeyişim Sana gönlümce yardım edemeyişimin üzüntüsü İçimden çıkmıyor bir türlü. Bâzı şeyler olmadı mı olmuyor işte... Hani çocukluğumuzda anlatırdın bize Daha doğduğunda anasız kaldığını, ne zorluklar çektiğini Olmazları, çaresizlikleri Sen daha çok görmüş geçirmişsin, anlarsın beni Ya çoğunu içime attığım sevgim... Anlatamadığıma, açığa vuramadığıma yanarım. Yanmak, üzülmek, keşke demek Anlamsız olmasa da, faydasız. Yine de, keşke diyorum; küçük bir çocuğun Cesaretine, atılganlığına sahip olsaydım Sarılıp boynuna öpseydim doyasıya Zaman çok değerli olduğu kadar, çok ta insafsız Velhâsıl, yaşarken kıymeti bilinmiyor Sonunda kaybettiklerini ne kadar özlesen de benim gibi Beş bayram geçse de aradan; gelinmiyor... Mekânın Cennet olsun Baba!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|