![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2079
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Apo yakında BEN MESİHİM diyebilir
İmralı'da yatan teröristbaşı, şimdi de kafayı dinle bozdu. 23 Mart 2008 / 14:10 ![]() MARKSİST-LENİNİST'Tİ DİNCİ OLDU ENSONHABER.com/ÖZEL Abdullah Öcalan, avukatlarıyla son görüşmesinde 'dini sohbet' yaptı. Marksist-Leninst çizgideki Öcalan son zamanlarda kendini dine adadı. DTP'lilere talimat bile verdi: "Günümüze kadar kaç peygamber gelmiş, nerelere gelmiş, bunlar araştırılmalıdır." Ben dini HZ. MUHAMMED'den değil HZ. İBRAHİM'DEN BAŞLATIYORUM Üniversiteler bu işi yapmıyor. Din nedir? Gerçek dinler araştırılsın. Günümüze kadar kaç peygamber gelmiş, nerelere gelmiş, bunlar araştırılmalıdır. Ben de dini taa Hz. İbrahim'den alıp günümüze kadar getiriyorum, çözümleme yapıyorum, bu koşullarda araştırıyorum. İLAHİYAT AKADEMİSİ KURUN Diyarbakır'da demokratik siyaset akademisi kurulmalıdır demiştim. Bunun gibi Urfa'da demokratik siyaset ve ilahiyat akademisi kurulmalıdır. İlahiyat akademisi diyorum, Urfa peygamberler diyarıdır, biliyorum Urfa halkı inançlıdır, din doğru öğrenilmelidir. Bunun için bir İlahiyat Akademisini oraya kurabilmeliler. Zaten üniversitelerimiz yok. ![]() EnSonHaber.com |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|