www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-25-2008, 07:19 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2084
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Bizim Başbakan'la işimiz yok

Bizim Başbakan'la işimiz yok

Baykal, Erdoğan'ın 'Baykal kimlerle paslaşıyor?' sorusuna cevap verdi.
25 Mart 2008 / 17:30

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AK Parti'nin yapmayı düşündüğü anayasa değişikliği için, eski Ceza Kanunu'nun en ağır maddesi olan "'Anayasayı tağyir ve tebdil etmek" olarak değerlendirdi.

"KİMSEYLE PASLAŞMIYORUM"
Baykal, "Sayın Başbakan diyor ki, Baykal kiminle paslaşıp bizi uyardı. Sayın Başbakan, ben kimseyle paslaşmıyorum. Bu adımları attığınız zaman, neler yaşanacağını, siyaset tarihini ve anayasa'yı bilen herkes görüyor. Ben yine uyarıyorum, anayasayı zorla değiştirmeye kalkarsan, yine önemli gelişmeler yaşanır" şeklinde konuştu.

A.A muhabirinin CHP Grup toplantısında çektiği bu
fotoğraf, Deniz Baykal'ın son günlerdeki gergin ruh
halini en iyi yansıtan görüntü oldu.

ERGENEKON SAVCISINI ELEŞTİRDİ
Deniz Baykal, Ergenekon Operasyonu ile ilgili olarak da hükümeti ve basını eleştirerek, "Ortaya çıkan bütün olaylar Ümraniye'deki patlayıcılara bağlanıyor. Bu soruşturma, Savcılık aşamasındayken 'terör örgütü' konumuna yükseltildi" dedi. Baykal, soruşturma ile ilgili olarak hükümete yakın gazetelerde hedef göstermeler yapıuldığını da iddia etti.

LAİKLİĞİN İÇİNİ BOŞALTIRSIN
Baykal, Başbakan Erdoğan'ın gerginlik yaratılmasın derken, muhalefetin sesinin çıkartmamasını istediğini belirterek, "Muhalefet susunca Türkiye'de gerilim olmayacak mı? Kavga bizimle değil. Kavga anayasayla, üniversiteyle, anayasanın temel kurumlarıyla. Ben susunca bu yoldan çıkmayacağını garanti ediyor musun sen?" şeklinde konuştu. Baykal, Erdoğan'ın amacının laiklik ilkesinin içini boşalmak olduğunu da sözlerine ekledi.

BAYKAL'IN GRUP KONUŞMASININ TAMAMI
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:45 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.