![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Boğuluyorum Çıkartın beni bu satır aralarından; Nefesim kesiliyor. Her mürekkep damlasında İçime damlıyor kelimeler bir bir Yüksek ölçekli depremlerle sarsılıyorum en derinimden Bir adam tanıdım ben Düşlerini yitirmiş, yalnızlığı seçmiş Gülüşüne binlerce hıçkırığı ve gözlerinde umudu gizlemiş Dokunsan ağlayacak , ağlasa gözyaşlarından sel olacak belki.. Kimbilir.. Kimbilir ne derdi var.. Gözlerine dokunmadı mı kimse ? Peki ya ellerin, yokmu ellerini sımsıkı tutan bir çift el ? Kimse okşamadı mı saçlarını rüzgâr gibi? Senmi seçtin ayrılığı? Yoksa ayrılıklar mı seçti seni? Neden hep maskeli dolaşıyorsun? Gerçeklerin bu kadar acımı sürekli gülümsüyorsun? Susuyorsun! Susuyorsun kelimelerin çığlık atarken! Avucumda tuttuğum kelebek gibisin Korkuyorum incinmenden, yara almandan Sende korkuyorsun aslında Gitmelerine sebebini ben biliyorum! Bu yüzden seni serbest bırakıyorum Hadi uç kelebeğim hadi uç...! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|