www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-31-2008, 05:31 PM   #1
slipknot
ÇaKaL Üye

slipknot Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1621
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi : slipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond repute
Varsayılan ’Mahirleri ben ihbar etmedim’

Tokat’ta, Mahir Çayan ve arkadaşlarının öldüğü evin sahibi, dönemin Kızıldere muhtarı Emrullah Aslan, 78’liler Derneği’nin düzenlediği seminere katıldı.

’Hatırla Sevgili’ dizisinde yansıtıldığı gibi ihbarcı olmadığını söyleyen 80 yaşındaki Aslan, o günü şöyle anlattı: "Mahirler’e ’Teslim olalım’ dedim; kendimden onları ayrı tutmadım. Mahir suçum olmadığını evden ayrılabileceğimi söyledi. Ben de ailemi alıp çıktım. Mahir evin çatısına çıkarak, ’Mehmetçikler, biz size kurşun sıkmak istemiyoruz’ dedi. Keskin bir nişancı, Mahir’i vurdu."

KÜRKÇÜ VURDU İDDİASI

Kendisinin de üç yıl hapis yattığını söyleyen ve "Bizde ihbarcılık yoktur. Şerefimle oynandı" diyen Aslan, Çayan ve dokuz arkadaşını, çatışmada ağır yaralanan, aynı gruptan Ertuğrul Kürkçü’nün vurduğunu da iddia etti. Dinleyenlerin tepkileri üzerine Aslan’ın torunu, dedesinin, kendisini ihbarcı gibi gösteren Kürkçü’ye kızgın olduğu için böyle konuştuğunu söyledi.

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
slipknot çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:40 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.