![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 17 Thanked 16 Times in 16 Posts
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türk Sineması'nın Sultan'ı, "Nurgül'e bayılıyorum" diyor.
Sigarayı bırakmadı Festivalin onur konuğu Claudia Cardinale, açılış gecesinde elinden sigarasını düşürmedi. Ünlü yıldızın sigara içerken yaptığı mimikler de ilgi topladı. 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali, önceki akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Sergi ve Kongre Sarayı'ndaki açılış töreniyle başladı. Sunuculuğunu Cansu Dere ve Mehmet Ali Alabora'nın üstlendiği tören boyunca Şevval Sam, film müziklerinden derlenmiş şarkılarıyla renkli bir program sundu. Gecede, Ekrem Bora, Ediz Hun ve İzzet Günay'a onur ödülü verilirken, dünyaca ünlü aktrist Claudia Cardinale'ye de "Yaşamboyu Başarı Ödülü" verildi. Açılış Töreni'nin ardından festival, Nadine Labaki'nin yönettiği "Karamel"in Türkiye'deki ilk gösterimi ile başladı. Tören sonrası Şakir Eczacıbaşı'nın Borsa Lokantası'nda verdiği yemeğe katılan Türkan Şoray, Nurgül Yeşilçay'ı çok beğendiğini söyledi. Eşi Cem Özer'le geceye katılan Nurgül Yeşilçay'a övgüler yağdıran Şoray, "Kendisinin hem oyunculuğunu hem de güzelliğini takdir ediyorum. Televizyonda yalnızca Nurgül'ü izliyorum" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|