![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 13 Times in 12 Posts
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ankara'da bir tekstil firmasının tanıtımına katılan ünlü manken, izdihama yol açtı...
Ankara'nın tanınmış tekstil markası Vitriline Tekstil adına Ankara'ya giden ve Moda Vizyon Mağazasında hayranlarına imza dağıtan Ebru Destan izdihama neden oldu. Destan hayranları sanatçıdan imza almak için erken saatlerde imza dağıtacağı mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bu kalabalık karşısında önlem alan firma yetkilileri Ebru Destan'ı korumak için 11 kişilik özel koruma görevlendirdi. Destan zaman zaman zor anların yaşandığı imza töreni sırasında kaybolan çocukları da teselli etti. Fabrika kızı Ebru Destan İmza gününden sonra Vitriline Tekstil fabrikasına giden Ebru Destan burada işçi önlüğünü giyerek ve kendisi için özel olarak hazırlanan "Son Ütücü Ebru Destan" yazan yaka kartını taktı. İşçilerle kısa bir süre çalışan Ebru Destan, tekstil işçileri ile de sohbet etmeyi ihmal etmedi. "Son Ütücü Ebru Destan" yazılı yaka kartı ünlü sanatçının çok hoşuna gitti. İşçilerle birlikte ütü yapan ve onlara bir süre yardım eden Ebru Destan "Bu yaka kartını ömrümün sonuna kadar saklayacağım. Çünkü benim hiç böyle bir mesleki yaka kartım olmamıştı. Tekstil çok zor ve özveri isteyen bir meslek. Bu meslekte çalışanları canı gönülden kutluyorum."dedi. Destan, daha sonra televizyon kanalları içinde işçilerle röportaj yapıp sohbet etti. Ankara'da dayak yediğim yalan Ankara'nın ünlü gece kulüplerinden birinde, Kürt Ahmet lakaplı Ahmet Turgut'un yeğeni Şahin Turgut tarafından dövüldüğü konusundaki soruları da yanıtlayan "gördüğünüz gibi elim ayağımda bir sakatlık yok, gözüm yüzümde şiş değil. Bu kocaman bir yalan. Ben Ankara'ya Vitriline'nin tanıtımı için gittim işimi yaptım ve döndüm. Bir arkadaşımı ziyaret için Başkent'e gitmişim, kız arkadaşım varmış. Bunlar yalan. Yanımdaki kız dedikleri menajerimdi. İşte gördüğünüz ne gözüm de morarma, nede yüzümde şişlik var. Bu yalanı kim neden uydurdu onu da bilmiyorum."dedi
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|