![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2083
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Derin adamların B PLANI
Kapatma sonrasındaki aşamada hedef Erdoğan'ı Yüce Divan'da yargılamak. 19 Nisan 2008 / 12:53 ![]() Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, AKP hakkında açılan davanın kapatmayla sonuçlanması durumunda, devam eden süreçte neler yaşanacağına dair ipuçları veriyor. Dün yazdığım bir yazı nedeniyle bazı okuyucularımın eleştirilerini aldım. Başbakan’ın, Katar’da, kapalı kapılar ardında Sabah ve ATV’nin satışı için Çalık Grubu’na para desteği sağlaması ile ilgili bir yazıydı. Bu olayın detaylarını ileride Yüce Divan’da öğrenebileceğimize ilişkin bir yorum yapmıştım ve bu nedenle "darbecilik" ile suçlandım. Yazdıklarımı beğenmeseler ve bazen küfür de etseler her okuyucu benim için değerlidir. Bu nedenle konuyu biraz daha açmalıyım. ... Çalık Grubu, sıradan bir mal satın almadı. Satın alınan "şeyler" Türk demokrasisi için hayati önemde olan büyük bir yayın grubu. Böyle bir yayın grubunu satın alan sermayenin nereden kaynaklandığını bilmek kamuoyunun hakkıdır. Satın alma işlemi bittiğinde bunun samimiyetle açıklanması gerekir. Kamu bankaları böyle bir krediyi nasıl verdi, yabancı kaynak nasıl bulundu? Bunları bilmek zorundayız. Başbakan’ın Yüce Divan’lık olması da biraz bundan kaynaklanıyor. Mesut Yılmaz bu nedenle yargılandı ve yaptığı şey Başbakan’ın bugün müdahil olduğu olayların yanında karikatür gibi kalıyor. KESER DÖNER SAP DÖNER Bizde bürokratlar ve siyasetçiler hayatın hep aynen sürüp gideceğini zannederler. Ben 32 yıllık gazetecilik yaşamımda bunu öğrendim ama şunu da gördüm: Ben hálá gazeteciyim, onların hiçbiri bugün o burnu büyük mevkilerde değiller. Bir gün "keser dönüp, sap da dönünce" bunların hesabı sorulur. Söylemek istediğim buydu. Dilerim ki ben yanılmış olayım. EnSonHaber.com |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|