![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -Aysel Bahçıvan’a
Bütün suç benim göçmenliğimde Bu gurbetin son durağı bilinmez Uzaklardan, çok uzaklardan Gelinir de gidilmez Özlemim, Balmumu balçık çamuruna değil Özlemim yayla türkülerine Dağların kar pusan yollarına Özlemim ana vatana Özlemler çiçek açtı gönül katında Söyleniyor leyli leyli türküler Haydi Aysel sılamıza gidelim Havada sütliman bir sessizlik Havada vurdum duymazlık Havada özlem Bağlıyoruz mutlak gülü bülbüle Küsmesin mor menekşe Kadınım da benim gibi, Özlemiş vatanını, hem de anadilini Uzatıyor ellerini, on parmağı üstünde Yüklüyor boynuma olanca vebalini Bir türkü söyle diyor Bir türkü söyle bana Sesinle kımıldasın Türkçe’min heceleri Alsın getirsin bana, özlemsiz *******i Söyleşimiz dil alışkın sözlerle Söyleşimiz türkülerle Karışsın birbirine Bildik tanıdık sesler Karışsın birbirine Özlem dolu nefesler Anla beni kadınım, anla beni ne olur Başkasına meylim yoktur Başka dilden anlamam Benim türküm Türkçemledir duyasın Benim Türkçem Türkiyemdir bilesin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|