![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşları ne olursa olsun; ‘’Bir kere gelinip,bir kere geçilen dünyadan’’ 2003 yaşam çemberine rastlayanların anlatacakları çok şey vardır gelecek kuşaklara…Dünya milenyum çağında olsa bile…
O günleri,yani 2003 mat ve nisan ayını yaşayan çocuklar anı güçlerini muhafaza edemeseler bile;Irak’ta ki olayları biraz büyüklerinden bir masal gibi dinleyecekler... Her türlü tören yasaklansa da;cansız can olmuş yaşıtlarını düşüncelerinde belli etmeden anacaklar… Uzaklardan,çok uzaklaran Irak’a gelen yok edici bir gücün,yok edici bir gücü yok ederken yok olan yaşıtlarını hayallerin de yaşatacaklar…Tıpkı unutamayacakları bir film gibi… Bir film oynadı Uzakta, Çok uzakta… Ekranda bir film oynamakta Bir elma soydum Bunu kendimce oyundan saydım Bir dilim çocuğa, Bir dilim bana… Bir dilim çocuğa, Bir dilim çocuğa… Ben uzanmışken yatakta Uyandım ki sabah olmakta Uzakta Çok uzakta Baktım film hala oynamakta Çocuk ağlamıyor Çocuk elma yememiş Çocuk cansız can olmuş Uzanmış yatıyor toprakta Çocuk Irak’ta Bir film oynadı Uzakta Çok uzakta Çocuklar hala ağlamakta
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|