www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-06-2008, 10:06 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2080
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Hastanede pitbull dehşeti

Hastanede pitbull dehşeti

Şubat ayında Zeytinburnu'nda bir hastanede yaşanan Pitbull saldırısının kamera kayıtları ortaya çıktı.
06 Mayıs 2008 / 18:43

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne geçen şubat ayında gelinini getiren 43 yaşındaki Fehiman Özcan, sahibi belirlenemeyen ‘Pitbull' cinsi köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda hastanenin ana kapısından defalarca içeri girip çıkan köpeğin koridorda bulunanlarda neden olduğu panik ve Fehiman Özcan'a saldırısı da bulunuyor.

Hastanenin ana kapısından giren köpeği görenler kaçışırken köpeğin saldırısına uğrayan Fehiman Özcan'ın da kaçma çabası güvenlik kameralarına yansıdı. Hastanedeki bir kişi köpeği iki kulağından tutarak hastane dışına attığı görüldü. Hastaneden atılan köpeğin yeniden otomatik açılan kapıdan girdiği, güvenlik görevlilerinin de coplarla hayvana müdahale ettiği görüldü. Hastanede önüne geleni kovalayan köpeğin peşine takıldığı bir kişinin hızla dışarı kaçtiği, bu kişinin peşinden arı çıkıp 3'üncü kez hastaneye giren hayvanın uzun uğraşlar sonunda hastane tuvaletine kapatılarak copla dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

Değişik yerlerinden yaralanan Fehiman Özcan, Bakırköy Adliyesi'ne giderek hastane görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Atık kağıt toplayarak geçimini sağlayan Özcan, olayın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan tedavi ardından taburcu edildi. Olaydan 3 ay geçmesine rağmen yaraları halen iyileşmeyen ve vücudundaki morlukları geçmeyen Fehman Özcan, “Hastane içinde bana köpek saldırdı. Yaklaşık yarım saat köpekle boğuştum. İnsanlar korkudan kaçtıkları için kimse müdahale edemedi. Çok yoksul bir hayat yaşıyorum. Saldırıdan sonra kimse de bizi sormadı. İşe çıkamadığım için 3 aydan bu yana kiramı ve giderlerimi ödeyemiyorum. Hastane görevlileri hakkında şikayette bulundum” dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Hürriyet
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:30 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.