www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-09-2008, 11:51 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan İlk namazı cezaevi avlusunda kıldım

İlk namazı cezaevi avlusunda kıldım

Tuğba Özay, ilk namazını cezaevi avlusunda kılmış...
09 Mayıs 2008 / 18:00

Paşakapısı Cezaevi’nden çıktıktan sonra podyumlara geri dönen Tuğba Özay, tutukluluk günlerini 600 sayfalık kitabında anlattı.
‘Bedel’ adlı kitabında, cezaevindeyken ilk kez namaz kıldığına yer veren Özay, “Her şerde bir hayır vardır. Manevi olarak çok şey kazandım” dedi. Özay, namaz kıldığı ilk anı ise şöyle dile getirdi:

YENİ YILA NAMAZ KILARAK GİRMİŞ
Yeni yıla girdik, 1 Ocak 2008. Hava çok soğuktu kar yağıyordu. Bir arkadaşıma dedim ki “Bana namaz kıldırır mısın?” O da kabul etti. 2008’e öyle girdim. Avluda ilk kez secdeye vardım. Olağanüstü bir şeydi. Ondan sonra da bir daha kılmadım... Özay, eski sevgilisi Akın Büyükoğlu’nun kendisi için söylediği “Çiçeği koklayıp atmadık, yakamıza taktık, büyük hataydı” sözlerine de şu yanıtı verdi: Gerçekleri konuşursam sokağa çıkamazlar. İnsanlar yaşadığı her şeye sahip çıkacak yürekte olmalı. Keşke karşımdakiler de benim gibi delikanlı olabilse.

EnSonHaber.com
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:14 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.