![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1)
Biz denk değiliz Bunu kabul etmek zorundayım Sana karşı olan sevgimin karşısında Gözlerim körelmemeli Körelirse sana bağnazca tutulurum Diye düşünüyorum son birkaç gündür Bu düşünceler arasında şunu da kabul etmek zorundayım Güzel gözlü Sana bağnazca tutulmuş haldeyim Seni düşünmeden duramıyorum Her yanımdasın Hayatımı kuşatmış haldesin Aldığım nefestesin Seni inanamayacağın kadar çok seviyorum Ve bu tutkum bana acılar yaşatıyor Sana kavuşamazsam yıkılırım aldığım son nefesim olursun Bunun farkında bile değilsin Seni bir daha göremezsem acılara Mahkum olurum Sevdan karşısında Bitap haldeyim Ama biz denk değiliz 2) Artık nesnel düşünüyorum Zifiri karanlıklardan benliğimi çekerek Seni ciddi ciddi düşünmeye başladım Düşüncelerini duygularını okuyorum Ve seni düşünüyorum Kendimi ve sevgini bir kenara atarak Seni düşünüyorum Ve denk olmayan yönlerimiz beliriyor bir anda karanlıklardan Senin de düşündüğün farkları buluyorum Gözlerindeki anlam belki bir şey ifade etmiyor Beni sevmiyorsun bile aklından bile geçmiyorum Belki Yani anlayacağım gibi biz denk değiliz galiba Ben boşuna sana bu kadar bağlandım Doğrusu içinde bulunduğum sıkıntılı dönemden Kurtuluş için bir nebze olsun soluk almak gibi Bir şey galiba sana karşı beslediğim sevda Ama şundan eminim ki Seni ölümüne seviyorum Seni seviyorum Beni sevmeme ihtimaline rağmen Seni ölümüne seviyorum ÇİĞ tanesi Ömrümün son DEMİM Tüm dengesizliklere rağmen Seni seviyorum…. 05.07.07
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|