www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-24-2008, 11:59 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Bana öpüşme görüntülerini bul

Bana öpüşme görüntülerini bul

Bana Deniz Akkaya'nın öpüşme görüntülerini bul...
24 Mayıs 2008 / 19:5

Azeri işadamı Kurbanoğlu ve manken Deniz Akkaya’yı tehdit ettiği iddiasıyla aranan Home Store’un sahibi Veysel Kadayıfçıoğlu teslim oldu. Kadayıfçıoğlu’nun, bir TV muhabirinden istediği görüntülerle Akkaya’ya şantajda bulunduğu iddia edildi

Manken Deniz Akkaya ile Azerbaycan uyruklu işadamı Mubariz Kurbanoğlu’nun tehdit edilmesi olayında ilginç gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, Deniz Akkaya ile Azeri işadamı Mubariz Mansimov’u ölümle tehdit ederek şantaj yaptı. Yine iddiaya göre tehditle yetinmeyen Kadayıfçıoğlu, aynı zamanda arkadaşı olan Fox TV magazin muhabiri Halit Aydıngöz’ü aradı. Aydıngöz’den “Bana Deniz’in tüm görüntüleri lazım. Öpüşme gibi onu zor durumda bırakacak tüm görüntüleri bana temin et” diyen Kadayıfçıoğlu, ardından Akkaya’ya “Elimde senin görüntülerin var. Gazeteci arkadaşım Halit’e söylersem bunları yayınlar” diyerek şantaj yaptı.

Fuhuş iddiaları
Telefonu dinlenen Kadayıfçıoğlu’nun, Planet Ajans sahibi Müzeyyen Öztürk ve menajer F. Songül Deliktaş’ı defalarca araması dikkat çekti. Kadayıfçıoğlu, iddialara göre her iki kadını ayrı ayrı arayarak hem kendisi hem de arkadaşları için “kadın” istedi. “Bu gece alem yapacağız” diyen işadamının talebini geri çevirmeyen Öztürk ve Deliktaş ise şirketlerinde manken olarak çalışan bazı kadınları para karşılığı birlikte olmaları için Kadayıfçıoğlu’na gönderdi. 4 ay boyunca telefonu dinlenen Kadayıfçıoğlu’nun onlarca kez Öztürk ve Deliktaş’tan kadın talebinde bulunduğu tespit edildi. Polis, Müzeyyen Öztürk ve F. Songül Deliktaş hakkında “fuhuşa aracılık etmek” suçundan işlem yaptı.

Aranan Kadayıfçıoğlu, dün avukatıyla birlikte oldu. Sarıyer Adliyesi’nde susma hakkını kullanan Kadayıfçıoğlu ve aynı operasyonda gözaltına alınan Fox TV muhabiri Halit Aydıngöz, ajans sahibi F. Songül Deliktaş ve Royal Motors’un sahibi Ali Artuğ Aysal serbest bırakıldı. Ajans sahibi Müzeyyen Öztürk ise bir gün önce serbest kalmıştı. Olayla ilgili olarak halkla ilişkiler şirketi bulunan sosyetik güzel Selin Boronkay’ın da tanık olarak ifadesine başvurulmuştu.

Avukatıyla geldi
Veysel Kadayıfçıoğlu serbest kaldıktan sonra “Basında çıkan fuhuş haberlerinin mimarı Azeri işadamı Kurbanoğlu’dur. Diğer açıklamaları benim adıma avukatım yapacak” dedi. Avukat Altın Mimir ise, “jinekolog Alp Nuhoğlu, Royal Motors’un sahibi Aysal’a Azeri işadamının Mübariz’in ülkesinden 100 silahlı adam getirdiğini söylemiş” dedi.

İşadamı Veysel Kadayıfçıoğlu’na para karşılığı kadın göndermekle suçlanan Fatma Songül Deliktaş ve Müzeyyen Öztürk “Fuhuşa aracılık etmek” ten tutuksuz yargılanacak. İki kadının pazarladığı kadınlar ise yeni yasa gereği mağdur sayıldığından savcının talimatına göre ifade verecek.

Vatan
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:15 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.