![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Rosberg: 'Cezayı hak ettim'
Nico Rosberg, Kanada GP'de pit alanında yaptığı kazanın ardından verilen cezayı hak ettiğini söyledi. Lewis Hamilton'ın ardından pit yoluna çıkan Rosberg, İngiliz pilotun kırmızı ışıkta bekleyen Kimi Raikkonen'e vurmasının ardından duramayarak Hamilton'a arkadan çarpmıştı. Hamilton ve Rosberg, kazanın ardından 10 sıra geriden başlama cezası almıştı. Fransızca yayınlanan La Presse gazetesine göre Rosberg, "Hamilton gibi ben de, bu cezayı hak ettiğimi düşünüyorum. Hamilton duramayınca ben de aynı şeyi yaptım. Dolayısıyla aynı kaderi paylaştık. Kırmızı ışıkları çok geç gördüm. Burada ceza verilmesini doğal karşılıyorum. Sonuçta bir hata yaptım" açıklamasında bulundu. Rosberg açıklamasında ayrıca, "Hamilton yavaşlamış olsaydı, ben de neler olduğunu daha iyi anlamış olacaktım. Fakat o hızlı gidince, (ben de hızlandım) ve aniden Raikkonen'e çarptı" dedi. Motorline.cc'deki haberde ise Rosberg, pit alanı çıkışında araçların durmasının normal bir olay olmadığını belirterek, "Tüm kariyerim boyunca pit çıkışındaki ışıklarda hiç durmadım" dedi. Rosberg, ceza nedeniyle Fransa Grand Prix'den iyi bir sonuçla ayrılmanın çok zor hale geldiğini belirterek, "Mangy-Cours'u unutmuş gibiyim, çünkü muhtemelen yarışa 18. veya 19. sıradan başlayacağım" şeklinde konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|