![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sırra kadem bastın, öyle üzgünüm
Öyle huzursuzum,dünden ölgünüm Üstüne gelinmez halde her günüm Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi Söyle başına bir haller mi geldi Tuz bastım sineme kalmadı tadım Acınla inleyip durdu feryadım Gönül aklına hiç gelmez mi adım Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi Sevgimin içine yükledin derdi Bu nasıl iş Yarab dönmeyi bilmez Yollar mı yönler mi değişti gelmez O gün bu gündür hiç yüzüm de gülmez Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi' Büsbütün kederler kalbime indi Görünmez güneşe bir yer mi buldun Zindana kapanık mahkum mu oldun Bir köhne kenarda ıssız mı kaldın Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi Söylesen gönlüne gelmez mi kendi Canlıdan cansıza geçmedi hükmüm Karıncadan kuşa içimi döktüm Nasıl dayanır bu can iki büklüm Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi Hoyrat gidişine kimler yol verdi Serhatlarda nöbet tutana sordum Her gün nöbetlere sanki ben durdum Ümitli gözlerle pusular kurdum Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi Seni benden alan sitemin neydi Otantik sevdamda yalan mı gördün Desem de, aşkımla aşkla yürürdün Benim yüreğimde sen bir ömürdün Gelmeyen sevgili nerdesin şimdi Ayrılan hangi kul murada erdi 03:09 13.10.2007
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|