![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kanımızla aldık,Vatan topraklarını,
Ancak kanımızı verir,çeker gideriz ! Vatan’ıma ,yan gözüyle bakanın, Bir an,yüreğine,çöker gideriz ! * * * Baksam;Yan gözüyle biri bakıyor, Emeli sel olmuş,kalpten akıyor, Bilmez ki bu emel,yürek yakıyor, Son damla,kanını,döker gideriz ! * * * Baksana,yüreğin,kaş çatışına Baksana bayrağın,şahlanışına, Baksana sevdamın,Vatan aşkına, Sanmayın bu boynu,büker gideriz ! * * * Düşerken yollara,gönül seslenir, Seslendikçe,Vatan’ına yaslanır, Deli gönül,sevdamızla uslanır, Bu aşk şerbetinden,içer gideriz ! * * * Yollar varsın,uzak olsa ne çıkar, Her köşesi,tuzak olsa ne çıkar, Bu nefesler,azap olsa ne çıkar, Yollar bizim,yine seçer gideriz ! * * * Emanettir bu aşk,bana Atamdan, Biz ne canlar verdik,göz kapamadan, İsteyen de vursun,şimdi arkamdan, Bu uğurda kefen,biçer gideriz ! * * * Boş hayale düşsen,olur mu niyet, İstersen niyetin, sen şikayet et, Vatan’ımla evli,bu Cumhuriyet Dere,tepe demez,uçar gideriz ! * * * Ne korkum olacak,fani canımdan Ben de yazdım işte,bir kaç anımdan Üstüme örtülen,benim kanımdan Ay yıldızlı bayrak,açar gideriz! …………………….....Açar gideriz..!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|