![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12088
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen kavgamin tek galibi,
Sen gönlümün tek sahibi. Sana uysal çocuk gibi, Teslim oldum inanmadin. Inanmadin ne yapayim, Sensizlikmis senden payim. Sevdim seni inanmadin. Sen hayatimin en vazgeçilmez aski Sen ugrunda en çildirdigim esmer Sen yolunda savaslar verdigim sevdam Sen ugrunda ölümlere gidip geldigim Sen bekledigim Sen özledigim Sen gizledigim... Sen de git birak git beni düsünme Kader de, hayat de bosver üzülme Alistim hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrilik vardi Alistim kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnizlik vardi Sen bensiz ben sensiz az mi agladik Az mi kaçtik gölgesinden ayriligin? Tanriya kaç ******* avuç açtik Hatirlar misin? Sen benim gökyüzümdün, denizim, topragimdin, Simdi bir hatira olamazsin belirsiz, uzak Biliyorsun bazi seyler vardir elimizde olmayan Iste öyle imkansiz birsey seni unutmak. Sen beni yokluguyla delirten varligiyla yolumu yolundan çeviren Sevdasiyla beni bir dag gibi deviren kadin Bundan böyle senden sorulsun günahlarim Sende bütün sorularim Sende bütün cevaplarim Adam olmussam senden Katil olursam senden Ben çoktan vazgeçtim kendimden Ama senden Asla kadinim ASLA! ... Sen bastigin yerde çiçeklerin büyüdügü Her zaman en güzel, her yerde essiz Sen yaprak, sen köpük, sen kus tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktigi büyük deniz Sana söyledigim tüm sarkilarda, Askimi haykirdim duyan olmadi, Kendimi kaybettim hatiralarda, Karsima gerçekten seven çikmadi. Sana kandim bunca zaman Senden eyvah senden aman Alev alev duman duman Tutusmayi ne bilirsin Sana bir rüzgar getirecegim Daglardan, tepelerden Gitme, sana zamani getirecegim Zamanin bittigi yerden Saatler sabahi çaliyor yine Bir gece lambasi bir ben uykusuz Kulagim hep senin ayak sesinde Bir su kaldirimlar bir ben uykusuz Özleme bir diyecegim yok. O kömür kirintilari arasinda parlayan bir cam parçasi. O nefes alisi sevgimizin, kavusmalarimizin anlami. O tek güzel yönü bekleyislerimizin. Özledim sesini ne olur konus Bir gül açtir zamanlarin ötesinden Karanliklar içindeyim, kapkarayim bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir sarki söyle |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|