![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydın Karabulut Avusturya kampında gösterdiği performansla Sağlam'ın gözüne girdi.
Beşiktaş’ın Avusturya’da yaptığı iki kampta da performansıyla Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın beğenisini kazanan Aydın Karabulut, yeni transfer Seric’ten forma kaptı. Schalke maçında futbolu ayakta alkışlanan genç yıldız, çıkışını aynı şekilde sürdürmesi halinde ilk on birin değişmezleri arasına girecek gibi duruyor. İŞİME BAKARIM Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Aydın, Schalke maçının ardından yaptığı açıklamada, “Ben sadece işime bakıyorum ve çok çalışıyorum. Daha henüz hazırlık dönemindeyiz ancak ilk on birde oynamak benim için sürpriz olmayacak. Ben Ümit Milli Takım futbolcusuyum ve geçen sezon da birçok maçta görev yaptım. Mehmet Sedef, Tello ve Seric ile aramızda tatlı bir rekabet var. Bu rekabette daha çok çalışan formayı kapacak” diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 50 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 14289
İtibar Gücü: 1462
Rep Puanı : 1568
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() alındığı ilk günkü gazete haberini hatırlıyorum ufacık bir haberdi ileride manşetlere adını taşıyabilecek bir yetenek
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|