![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -YARIM KALMIŞ Şiirlerim
07-01-2006 şiirlerimden başlangıç - Her günüm dünden beter Bir zalimin elinden gecem kara, gün kara Çok muradım var iken, zehir oldu Ankara Son kale'me girildi, son duvarım yıkıldı Ben annemin gönlünde bir değerli tac idim Her bişeyim tamdı da Sevgiye muhtac idim Alıp beni attılar gurbet ele, yad ele Muhtaç ettiler beni hain ile nanköre Oy nideyim, nideyim Düşmana ne diyeyim Dostlar bırakıp gitti Kötü günmüş, öleydim. Parça parça ah yarem anca halime güldüm Ne dost kalmış, ne çarem anladım ki ben öldüm. Yıkılıp yıkılıp doğruldum Can evimden vurulup ölmedim ki ben Eller çare aradı, el çaremi bilmez ki Yare 'Bir çare' dedim de yar çaremi vermez ki Dertlere düştüm, dert oldum dertler geçit vermez ki Kötü günde (yar yar) dost dediklerim alır başın gider, koyar dert ile 07-01-2006 şiirlerimden bitiş - Şiirler yazdım sana her gece Şarkılar mırıldandım günlerce Kar yağarken ısıttı içimi gülüşün Şarkı oldu ismin dilimde hece hece Gönül ferman dinlemiyor, yar geçti ben geçemedim Dünya güzel dolu, amma geçilmiyor geçemedim Vaktim ve duygusal yoğunluğum olduğunda tamamlayacağım şiirlerim aksi halde böyle kalacak şiirlerim kaybolmasın diye şiirlerimin en çok yer aldığı antoloji.com'a kaydediyorum. Kendimde dahi basılı halde bulunmayan şiirlerime, bilgisayarımda bir sorun oluştuğunda veya ilerde ölürsem (vb..) şu anda şiire uzak çocuklarımın, ulaşması için en büyük kaynak haline geldi antoloji.com. KAYBOLMASIN DİYE EKLENEN YARIM ŞİİRLERİM ************************************************** ********** İSTANBUL KOKULU YARİM Gözlerinde, nemi Haliç'in Saçlarında, Çamlıca rüzğarı Habercisi gibi, gönlümde kışın Hep hüzünlü, yarin bakışları *** Yağmur yağıyordu çisil çisil Saçlarında bir kuru karanfil Sus ağlama artık nolur sus Gözyaşlarını usulca sil *** Giderken, unutma şemsiyeni Gökyüzü ağlar acılarıma ıslanırsın Sonra, güneş açar sokaklarda açar amma Bir hüzün kalır dudaklarda Bir şarkı çalar, uzaklarda bir acı sızlatır içini, ağlarsın *** Ölüme Gülümsemeyi Öğretmek gerek Çekilir gibi son fotoğrafım, gülümseyeceğim Yanağıma bir buse konmuş gibi gelsin ölüm, Son yağmurum, son fırtınam dinmiş gibi gelsin ölüm *** Sevdayla yüklü bulutlar gibi Yürekleri delen şarkılar gibi Her köşede çıkan anılar gibi Sen de unutma, hatırla beni Bir de bu acıyla koymasan beni Unutup, hicrana atmasan beni Dostlar uzaklaştı, yaklaştı dertler İçimde hep hüzün, içimde hep keder Son umut durağından almasan beni Yaşarım, başı dik çınarlar gibi, Coşar çağlarım pınarlar gibi. Eski yaramdan yaralar gibi Son hatıradan da karalar gibi Ne olur unutma, hatırla beni *** Kır çiçekleri topladım gönlümden sana Yüreğimde umutlar, gözümde yaşla Geldiğimde bir gün, bir gün kapına Ne bir kez baktın, ne güldün bana Ah çeker, inilerim Gün olur, zaman gelir Geçip giden yıllara Ah! .. Dertlenirim an gelir Düşerim dertten dertlere Yar, gidersen ellere Biter de tüm baharım Gönlüme hazan gelir Hastayım, sanma(m) (yın) doktor sağlar beni Kazın mezarım(ı) gayri Neylesin sağlar beni Hasretlik yüreğimden dağlar beni Aldı dağlar benden beni Gözlerde(ki) yaş olurum Dertliler de ağlar beni garipler de ağlar beni Ezer gönlümü ezer sevda Gurbete yollar beni Ahmet Ünal Çam |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|