![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Duran, her zaman eğitim için yapılan hizmetlerin içerisinde olduklarını belirterek, "Eğitim toplumun temelidir." dedi. Yeni kurulan Adapazarı ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ziya Cevherli, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti. Cevherli, Duran'dan gerçekleştirecekleri çalışmalara destek vermesini istedi. Adapazarı'nın hizmetine bedenen ve ruhen başladıklarını vurgulayan Cevherli, şunları söyledi: "Evlatlarımızın iyi yetişmesi noktasında azami gayret içerisinde olacağız. Sizlerin de desteği ile hizmetleri daha iyi bir noktaya çekeceğimizi ümit ediyorum."
Her zaman eğitim hizmetlerinin içerisinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini anlatan Duran ise bu konudaki desteklerinin sonsuz olduğunu dile getirdi. Başkan Duran, "Şehrimizde yeni kurulan ilçelerden olan ve en büyük ilçe olma özelliği de taşıyan Adapazarı ilçemizin yeni atanan Milli Eğitim Müdürü'ne ve şube müdürlerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Göreve geldiğimizden bu yana Milli Eğitim Müdürlüğümüze birçok okul yeri verdik ve okul yaparak teslim ettik. Eğitim toplumun temelidir. Diğer illerle eğitim konusunda bir yarış var. Biz bu yarışta önde giden illerden olacağız." diye konuştu. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|