![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 2 Adet yufka
1 Çorba kaşığı margarin 4-5 Çorba kaşığı tereyağı 1.5 Su bardağı süt 3 Adet yumurta 1 Su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Yarım su bardağı dilimlenmiş sucuk Yarım su bardağı dilimlenmiş sosis 1 Çay bardağı doğranmış salatalık turşusu Yarım su bardağı zeytin Hazırlanışı Fırın tepsisini yağlayın. Üzerine yufkalardan birini serip, margarin ile yağlayın. İkinci yufkayı da serin ve tepsinin kenarından sarkan yufkaları kesin. Tereyağını eritin, süt ve yumurtayla karıştırın. Bu karışımdan kaşıkla alıp, yufkaların üzerine sürün (yufkaların karışımı iyice çekmesine dikkat edin). Üzerine kaşar peyniri, sucuk, sosis, turşu ve zeytini koyun. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkartıp, üçgen şeklinde dilimleyerek servis yapın.
__________________
Buraya Kadarmış .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|