![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 62 Times in 23 Posts
Üye No: 10343
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 3120
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çin versiyonu
> >Karınca bütün yaz boyunca çalışır ve kış için evini, >yiyeceklerini > >hazır eder.Ağustos böceği de yan gelir yatar ve >karıncayla alay > >eder,vur > >patlasın > >çal oynasın yazı geçirir.Ve kış gelir..Karınca sıcacık >yuvasında karnı > >tok bir şekilde kışı geçirirken, Ağustos böceği açlık >ve soğuktan iki > >gün sonra ölür. > > > >Fransa versiyonu > >Karınca bütün yaz boyunca çalışır ve kış için >evini,yiyeceklerini > >hazır eder.Ağustos böceği de yan gelir yatar ve >karıncayla alay > >eder,vur patlasın çal oynasın barlarda yazı >geçirir..Ve kış > >gelir..Karınca sıcacık yuvasında karnı tok bir şekilde >sıcacık kışı > >geçirmeye hazırlanırken kapı > >çalar.Bakar > >elinde bavulu ağustos böceği; -Naber aptal komşum? >Kışı geçirmek için > >Karaip > >Adaları'na gidiyorum da,bir isteğin var mı sorayım >dedim.Hadi bana > >eyvallah. > > > >Türkiye versiyonu > >Karınca bütün yaz boyunca çalışır ve kış için >evini,yiyeceklerini > >hazır eder. Ağustos böceği de yan gelir yatar ve >karıncayla alay > >eder,vur patlasın,çal oynasın yazı geçirir.Ve kış >gelir..Karınca > >sıcacık yuvasında karnı tok bir şekilde kışı >geçirirken,ağustos böceği > >bir basın toplantısı düzenleyerek 'Etrafta onca aç ve >üşüyen > >varken,karıncalar nasıl bir vurdumduymazlıkla sıcacık >yuvalarında > >yaşayabiliyorlar' diye olayı kamuoyunun vicdanına >sunar. ATV,KANAL > >D,STAR zavallı aç ve açıktaki > >ağustos > >böceği ile karnı tok sırtı pek karıncanın resimlerini >yan yana > >yayınlayarak > >tarafları tartışmaya davet eder. > >Türkiye olayın şokunu yaşamaktadır. Nerededir bu >devlet? YBKD(Yeşil > >Böcekleri Koruma Derneği) 'nden bir temsilci ATV' deki >TEKETEK > >programına çıkarak otuz yıldır çektikleri sefaletin >tek nedeninin sırf > >yeşil renkli olmalarından kaynaklandığını >anlatır.Dünyanın en tanınmış > >Nobel adayı yazarımız Orhan PAMUK ve tanınmış >aydınlarımız olayı > >Avrupa düzeyinde protesto ederek Türkiye'yi kınarlar. >Konu Bakanlar > >Kurulu'nda tartışmaya açılır ve Başbakan KANAL D' ye >verdiği özel > >demecinde 'Daha önceki hükümetler tarafından bunca >yıldır sorunları > >göz ardı edilen değerli ağustos böceği kardeşlerimizin >bundan böyle > >huzur ve refah içerisinde yaşamaları için gerekenler >yapılacaktır.' > >der. Diğer yandan > >Reha > >Muhtar karıncayı canlı yayına çıkararak, 'Reklâmını >yapmak için > >zavallı > >bir > >ağustos böceğinin içler acısı durumundan yararlanmaya >utanmıyor musun?' > >diye > >bir güzel haşlar. > >Ertesi akşam TEKE TEK'te ise 'Ağustos böceğinden >yürüttüğün para ve > >yiyecekleri nereye sakladın,öt çabuk' diye Fatih >ALTAYLI' dan bir güzel > >dayak > >yer. Karınca en sonunda çareyi yurtdışına kaçmakta >bulur.Ve ağustos > >böceği onun evine yerleşir, yiyeceklerine konar, >eşyalarının üzerine > >yatar ve refah içerisinde gül gibi yaşar gider. Ve >güzel ülkemizde > >tarafsız(!) ve doğrucu(!!) medyamız sayesinde adalet >yerini bulur ![]() +rep plsssss EMEGE SAYGI
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Cumhurbaşkanı (03-18-2006), ObSeSSiOn (03-11-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Örümcek Kuşları, Karınca Çıt Kuşları ve Karınca Ardıçları | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2008 11:57 PM |
Agustos Cıkmazı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:17 PM |
karınca | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-05-2007 12:06 PM |
17 Agustos Depremi | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-17-2006 04:26 PM |
Agustos sıcagında sex | RoStWell | Adult eski arşiv | 1 | 01-16-2006 08:43 PM |